Vi har Sveriges i särklass grymmaste nätverk

Vi ger dig Sveriges bästa PR

Event & PR för restauranger

Ska ni öppna ny restaurang eller kanske fira ett jubileum eller vill ni göra en nysatsning och skapa ett större intresse kring just er? Kul. Då finns det stora möjligheter att skapa uppmärksammad PR kring detta genom att anordna ett event hos er på restaurangen. Är ni dessutom intresserade utav att få kändisar, bloggare (influencers) och mediefolk att komma till er restaurang, bli fotograferade av journalister som uppmärksammar just er restaurang så är vårt nätverk ett av landets absolut största med direktkontakter till rätt människor i branschen. Vi som driver denna bokningssajt har tillsammans lång erfarenhet utav nöjes- klubb- digital- samt mediebranschen.Vi kan smidigt för er från ett och samma ställe, erbjuda vår hjälp till er att förmedla snabb kontakt med de mest välkända och bästa festfixare samt deras personal på eventbyråerna.


Uppmärksamhet kring er restaurang – ett måste idag

Dessa företag arbetar ofta med kunder i större städer så som Stockholm, Göteborg och Malmö. De har i sin tur gjort hundratals lyckade företagsevents och evenemang kring restauranger men också så mycket annat för att skapa så mycket PR och uppmärksamhet i media som möjligt. De hjälper dig som kund specifikt att sätta ihop det bästa upplägget för genomförandet och lyssnar noga på dina mål med eventet. Ett slutmål är ju ofta i dessa sammanhang att få uppmärksamhet av press i radio, webb, tv och bland bloggare och därmed i slutändan nya betalande gäster som får upp ögonen för just er restaurang och verksamhet. Idag måste man sticka ut. Festfixarna som styr inbjudningarna i kändisvärlden, har tillgång att nå den svenska eliten och bjuder alltid in rätt människor och personligheter efter vad det specifika eventet kräver. Dessutom har de ständig kontakt med delar utav den svenska journalistkåren.

Event som berör

Låt oss kostnadsfritt lämna er förfrågan till vårt nätverk av Sveriges mest välkända festarrangörer och eventbolag som i sin tur återkopplar till er utifrån den information de får av er i formuläret att fylla i nedan. Då får de snabbt en liten uppfattning av vad ni söker efter innan de kontaktar er för vidare diskussioner. Har du ytterligare frågor innan vi skickar en förfrågan, så kontakta oss direkt på: info@bokaborddirekt.se så svarar vi inom ett par timmar. Hos oss ska man inte bara boka bord på restauranger, vi vill också hjälpa dig som restaurangägare med vårt gedigna nätverk att skapa PR kring din verksamhet och därmed lyfta kännedomen och i slutändan bokningar av bord på er restaurang. Låt oss ta hand om din förfrågan för ett lyckat evenemang för din restaurang!