Pane Fresco Åhlens

Pane Fresco är byggt för att utnyttja den 430 m2 stora ytan, inklusive en av stans bästa terrasser med en fantastisk utebar, från morgon till kväll och innefattar: Äkta Napolitansk Pizza, Ristorante, Deli, Gelateria och Espressobar. Paolo Roberto står för kokkonsten och Åhléns står för idé, layout, design av miljö och inredning för att skapa den genuina, inkluderande upplevelsen som kännetecknar en äkta italiensk restaurang.

Pane Frescos matkoncept bygger på det italienska kökets enkelhet där råvaran är i fokus. Råvarorna är direktimporterade från den italienska landsbygden, många av kockarna är rekryterade från Italien och tillagar maten på samma sätt som italienarna gjort i generationer. I det här italienska konceptet finns något för alla, barn som vuxna, säger Paolo Roberto.
På Pane Fresco finns det något för alla. Restaurangen erbjuder lunch och middag, samt försäljning av färdig italiensk mat och Paolo Robertos matprodukter. Restaurangens paradrätt också huvudrätten i det napolitanska köket och en av världens mest kända rätter, pizzan. Neapel är platsen där man en gång i tiden uppfann pizzan.
För att tillverka äkta napolitansk pizza måste tillverkningen ske enligt vissa krav från Europeiska Unionen, som fastställt att rätten har skyddad ursprungsbeteckning.

Paolo har under 10 års tid jobbat med mat och försökt sprida kunskap om det italienska köket. En ny Italiensk matdestination har fötts i hjärtat av Stockholm City.
  • Adress

    Klarabergsgatan 50

    101 29

    Stockholm

    Sverige

  • Öppettider

    Måndag - Lördag: 10.00 - 21.00
    Söndag: 11.00 - 19.00

  • Genomsnittligt pris för tre rätter

    350 SEK

  • Kök

    Italienskt

  • Stil

    Bistro

  • Social status

    32

Pane Fresco är byggt för att utnyttja den 430 m2 stora ytan, inklusive en av stans bästa terrasser med en fantastisk utebar, från morgon till kväll och innefattar: Äkta Napolitansk Pizza, Ristorante, Deli, Gelateria och Espressobar. Paolo Roberto står för kokkonsten och Åhléns står för idé, layout, design av miljö och inredning för att skapa den genuina, inkluderande upplevelsen som kännetecknar en äkta italiensk restaurang.

Pane Frescos matkoncept bygger på det italienska kökets enkelhet där råvaran är i fokus. Råvarorna är direktimporterade från den italienska landsbygden, många av kockarna är rekryterade från Italien och tillagar maten på samma sätt som italienarna gjort i generationer. I det här italienska konceptet finns något för alla, barn som vuxna, säger Paolo Roberto.
På Pane Fresco finns det något för alla. Restaurangen erbjuder lunch och middag, samt försäljning av färdig italiensk mat och Paolo Robertos matprodukter. Restaurangens paradrätt också huvudrätten i det napolitanska köket och en av världens mest kända rätter, pizzan. Neapel är platsen där man en gång i tiden uppfann pizzan.
För att tillverka äkta napolitansk pizza måste tillverkningen ske enligt vissa krav från Europeiska Unionen, som fastställt att rätten har skyddad ursprungsbeteckning.

Paolo har under 10 års tid jobbat med mat och försökt sprida kunskap om det italienska köket. En ny Italiensk matdestination har fötts i hjärtat av Stockholm City.
  • Pane Fresco Åhlens
  • Pane Fresco Åhlens
  • Pane Fresco Åhlens
  • Pane Fresco Åhlens
  • Pane Fresco Åhlens
  • Pane Fresco Åhlens
  • Pane Fresco Åhlens
  • Pane Fresco Åhlens